Kayseri Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2019

Kayseri Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

"Kayseri 2018 Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı" ilimizin de içinde olduğu 6 ilin katılımıyla gerçekleşti.
Kırşehir İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat TÜRKOĞLU, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AVCU, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Figen TUNCAY ve kurumumuz ve bünyesinde hizmet veren sağlık tesislerimizin yöneticileri, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi, Verimlilik ve Kalite birim çalışanlarının katıldığı toplantıda  tıbbi, idari ve mali süreçlerin iyileştirilmesi, sorunlu alanların erken tespiti ve erken müdahale edilmesi amacıyla bilgi paylaşımında bulunuldu.

Fotoğraf galerisi için tıklayın.